Sant Feliu de Llobregat

Lourdes Borrell: “aquest no és un projecte només meu, sinó de totes i tots, i us agraeixo que confieu en mi per encapçalar-ho”

  • Actualitzat:
  • Creat:

Més de 350 persones van acompanyar a Borrell a la seva presentació com a candidata a les eleccions municipals 2019

El PSC de Sant Feliu de Llobregat va presentar ahir la seva candidata a les eleccions municipals que tindran lloc el proper maig, amb la participació del Primer Secretari del PSC Miquel Iceta, i un gran nombre d’alcaldes, alcaldesses i portaveus socialistes de la comarca, i una forta representació de les entitats municipals.

Josep Ma Rañé, Primer Secretari del PSC Local va valorar la candidata com una dona “socialista, feminista, compromesa que representa millor que ningú el projecte socialista a la ciutat”. Tot seguit, l’alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret, va voler donar suport a Borrell assegurat que “hem de felicitar als veïns i veïnes de Sant Feliu. Teniu molta sort, perquè l’any que ve tindreu a una Lourdes com a alcaldessa i ella, lluitarà com ja ho fa ara perquè aquesta sigui la millor ciutat possible i els seus ciutadans i ciutadanes se sentin orgullosos de viure i formar part”.

Miquel Iceta, Primer Secretari del PSC, va recordar que els i les socialistes “coneixem aquesta ciutat des de tots els seus punts de vista: com a part de les entitats, de les associacions veïnals, com a govern i també com a oposició. Per això no perdem el sentit de què és treballar per la ciutadania i la gran tasca que es pot fer des dels ajuntaments”. Iceta va insistir en què Borrell representa “un projecte col·lectiu, que creu en un país en què tothom tingui garantida la seva dignitat, el seu lloc i la seva història”. Per últim, el Primer Secretari va assegurar que Borrell serà una gran alcaldessa que “vol més possibilitats per fer una societat més justa”.

Lourdes Borrell va començar el seu discurs, ja com a candidata, agraint el suport de les més de 350 persones que van omplir la sala d’actes del Centre Cívic de les Tovalloles, en especial a les entitats “que esteu aquí confirma que la nostra feina de tots aquests anys és feina ben feta”, va dir. Borrell va fer un repàs per la trajectòria del PSC a la ciutat, una tasca que ha permès entre altres temes cabdals aconseguir que el soterrament de les vies del tren sigui una realitat, tal com va explicar “el projecte del soterrament es portarà a terme tal com ho vam negociar el 2010 amb un govern socialista a Sant Feliu, amb Montilla a la Generalitat, amb Zapatero a l’estat i amb la lluita incessant de la nostra companya Carme Chacón.”

La candidata va dir als i les presents que “aquest no és un projecte només meu, sinó de totes i tots, i us agraeixo que confieu en mi per encapçalar-ho” i va assegurar que “Sant Feliu ens il·lusiona i ens enorgulleix formar-hi part d’aquesta ciutat integradora i acollidora”. Per últim va assegurar que l’objectiu del seu projecte és “lluitar per la dignitat, per la justícia social i per seguir construint una ciutat millor on tots i totes podem fer el nostre projecte de vida”.