Sant Feliu de Llobregat

Lourdes Borrell: “la reivindicació del soterrament per fi veurà la llum amb el projecte del 2010”

  • Actualitzat:
  • Creat:

Des de 1980 fins al 2017 la lluita per aconseguir el soterrament per part de les entitats, des diferents ajuntaments i sobretot, dels veïns i veïnes ha estat incessant.

El president d'ADIF Juan Bravo, el Ministre Iñigo de la Serna, el delegat del govern espanyol Enric Millo i l'alcalde de Sant Feliu, Jordi San José i la tinenta alcalde Lourdes Borrell, i Antoni Poveda, alcalde de Sant Joan Despí; entre d’altres han participat avui en una reunió que marca l’inici del compromís real per portar a terme el soterrament de les vies a Sant Feliu de Llobregat.

Una reivindicació històrica que “per fi veurà la llum” tal i com ha dit Lourdes Borrell, tinenta alcalde de l’ajuntament, presidenta del PSC local i anterior alcaldessa. Borrell ha mostrat la seva satisfacció davant tota la feina feta per partit dels socialistes en aquest procés, doncs cal recordar que “no ens trobem en un moment d’inici de redacció i estudi, sinó que el projecte que es va redactar durant el nostre mandat al 2010 i que jo mateixa vaig defensar al ministeri de Foment i serà el que es portarà a terme finalment al nostre municipi”.

Borell ha explicat que només caldran uns ajustos pressupostaris per posar al dia el projecte que es va aconseguir aprovar “amb la combinació de tres governs socialistes a Madrid, a la Generalitat i a Sant Feliu”  ha dit.

Per últim, Borrell ha volgut recordar i agrair la participació de dues persones durant aquest procés, una del diputat socialista al Congrés, José Zaragoza que en una de les seves preguntes parlamentàries va aconseguir el compromís amb el soterrament de l’actual ministre de Foment; i sobretot de Carme Chacón, "que va fer del soterrament un tema personal, defensant la seva execució i treballant de primera mà en la redacció del projecte."